1 dec. 2011

e – CHIMIE

         Este Proiectul propus în vederea acordării gradației de merit. Ideea postării activităților proiectului pe acest blog mi-a venit mai târziu !!!!!!!! E bine ”mai târziu, decât niciodată”. Trebuie să mărturisesc că oricum sunt încântată de acest proiect, comportamentul elevilor mei (în timpul activităților desfășurate) mi-a demonstrat că nu este pierdere de timp!
          Cursurile absolvite în această vară: 
- ”Privim către viitor” - Formarea profesională a cadrelor didactice pentru utilizarea resurselor informatice moderne în predarea eficientă a chimiei, POSDRU/87/1.3/S/ID 61839 2007-2013; 
-”eScoala” - Proiect nr. 4442 SMIS, Fondul European de Devoltare Regionala Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE), Axa Prioritara III - „Tehnologia informatiei si comunicatiilor pentru sectoarele privat si public” Domeniul major de interventie 2 „Sustinerea implementarii de aplicatii de e-educatie”.
                m-au determinat să aleg această temă.

Strategia “Educatie si cercetare pentru societatea cunoasterii” impune a abordare noua
care sa asigure beneficiarilor competente de  învatare pe tot parcursul vietii, competente digitale, de utilizare a tehnologiei informatiei pentru cunoasterea si rezolvarea de probleme, inclusiv competente axiologice sau de valorizare. Chestionarul aplicat elevilor a demonstrat disponibilitatea a 64,73% dintre acestia de a desfasura orele intr-un laborator virtual.



   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu